fbpx

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο MoneyMoneyMoney χρειάζεται να πληρούν τα παρακάτω:

Η κάθε συνεργαζόμενη στο δίκτυο επιχείρηση προσφέρει στα μέλη του MoneyMoneyMoney.gr μια έκπτωση της επιλογής της.

Θα διατηρούν τις παραπάνω εκπτώσεις για ένα ολόκληρο χρόνο και δεν μπορούν να αλλάξουν τις αναφερόμενες εκπτώσεις κατά την διάρκεια του έτους.

Οι εκπτώσεις δεν εφαρμόζονται σε προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι ορισμένες από το κράτος. Για παράδειγμα Φάρμακα & Τσιγάρα.

Οι παραπάνω εκπτώσεις γίνονται στο ταμείο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με την ένδειξη της κάρτας μέλους.

Οι εκπτώσεις είναι επί του αναγραφόμενου τιμοκαταλόγου των προϊόντων ή υπηρεσιών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και όχι πάνω από τις όποιες εκπτώσεις έχουν ανά περιόδους ή μέρος των προϊόντων ή υπηρεσιών.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν τηρούν του όρους και τις προϋποθέσεις θα αποχωρούν από την MoneyMoneyMoney και δεν θα έχουν το δικαίωμα της μελλοντικής συμμετοχής στο πρόγραμμα της MoneyMoneyMoney.gr.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που αποχωρούν από την MoneyMoneyMoney.gr υποχρεούνται να επιστρέψουν τις κάρτες τους στην MoneyMoneyMoney.gr.

Η κάρτα μέλους:

Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική και δεν μεταβιβάζεται. Χρησιμοποιείται μονό στις συμβλημένες επιχειρήσεις της MoneyMoneyMoney.gr.

Τα μέλη υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα της MoneyMoneyMoney.gr και να την επιδεικνύουν στο ταμείο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ώστε να πάρουν την έκπτωση της MoneyMoneyMoney.gr.

Να αναφέρουν στην MoneyMoneyMoney.gr, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της MoneyMoneyMoney.gr, την οποιαδήποτε επιχείρηση που δεν τηρεί του ορους και προϋποθέσεις.

Η εταιρία MoneyMoneyMoney.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους ή τον τρόπο χρήσης όταν αυτή το κρίνει απαραίτητο.

Για την ορθή λειτουργία του MoneyMoneyMoney, και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού νόμου, απαιτείται η συγκατάθεση σας στην χρήση Cookies. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και δεν τα πουλάμε σε τρίτους.
Δεν έχετε λογαριασμό; Απόκτησε λογαριασμό τώρα!

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας